OVER ELLEN
PASSION FOR SEALING

Ellen staat synoniem voor betrouwbare, effectieve en duurzame oplossingen in de wereld van tocht-, geluid-, rook- en brandwerende producten. Met een rijke geschiedenis die al 70 jaar teruggaat, hebben wij ons gewijd aan het vormgeven van omgevingen waarin comfort en veiligheid centraal staan.

Al 7 decennia toewijding. Bij Ellen zijn we trots op onze lange geschiedenis, waarin we voortdurend hebben gestreefd naar de juiste oplossingen. In de industrie hebben we de lat hoog gelegd door duurzame oplossingen en betrouwbare producten te bieden.

Functionaliteit ontmoet vormgeving

Het Ellen assortiment bestaat uit zorgvuldig ontworpen profielen die niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk. Of het nu gaat om tochtwerende oplossingen die je energie-efficiëntie verbeteren, geluidswerende producten die rust en concentratie bevorderen, of rook- en brandwerende oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, wij bieden oplossingen die passen bij jouw behoeften.

Bij de selectie van materialen voor onze profielen hanteren we strikte normen voor kwaliteit, duurzaamheid en specificaties. Wij geloven dat de basis van betrouwbare producten begint met de materialen waaruit ze zijn gemaakt. Daarom zetten we ons in voor het leveren van producten die niet alleen aan de juiste criteria voldoen, maar dit vaak overtreffen.

Ellen familie

Kernwaarden:

Betrouwbaar, effectief, duurzaam, passie

Onze kernwaarden vormen het fundament van alles wat we doen. Betrouwbaarheid is ons basis, effectiviteit is onze maatstaf, duurzaamheid is onze verplichting en passie is onze motor. Deze waarden leiden ons elke dag, terwijl we werken aan het verbeteren van de leefomgevingen van mensen over de hele wereld.

Partnerschap en samenwerking

Bij Ellen zien we onze klanten als partners met een gezamenlijk doel: het creëren van betere en veiligere omgevingen. Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij elk project, met deskundig advies en oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften

Welkom bij Ellen - waar traditie en innovatie samenkomen, en waar de toekomst van comfort en veiligheid wordt vormgegeven. Ontdek de betrouwbaarheid van 70 jaar Ellen-expertise in elk profiel dat we leveren.