PREMIUM SOLUTIONS

PREMIUM - VEILIGE VINGERS

In onze drukke levens zijn het vaak de kleine dingen die het verschil maken. Dat geldt zeker als het gaat om de veiligheid van mensen, vooral van onze kleintjes. Een eenvoudige handeling zoals het sluiten van een deur kan onverwachte risico's met zich meebrengen, zoals vingers tussen de deur. Een veel voorkomend ongeluk, vooral bij kinderen. Al spelend grijpen ze de scharnierende zijde van de deur vast en net op dat moment valt de deur dicht. Auw! Naast de pijn kan de schade ook serieuzer zijn. Denk aan wonden, problemen met nagels of zelfs een stukje van het vingertopje dat eraf is. Het liefst willen we voorkomen dat vingers tussen de deur komen, niet alleen thuis, maar ook op scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en verzorgingshuizen.

De oplossing? Een beveiligingstrip voor vingerbescherming bij deuren. Ook wel vingerstrip, vingerbeschermingsprofiel of deurstrip genoemd. Het is een praktische en functionele oplossing die ook een beetje gemoedsrust toevoegt aan het dagelijks leven. Het beschermingsprofiel sluit de opening aan de scharnierzijde van de deur volledig af zodat er geen ruimte meer is om je vingers tussen te stoppen.

Ellen Finprotect Plus is specifiek gemaakt zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken wanneer deuren onverwachts dichtslaan. De innovatieve vingerstrips zijn een combinatie van effectieve bescherming en fraaie vormgeving om het ongelukkig beknellen van vingers te voorkomen. Zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde van de deur.

Vingerstrip - Ellen Finprotect plus

Veilige vingerstrip

Ellen Finprotect Plus serie is ontworpen met het oog op veiligheid, duurzaamheid en gemak.

Alle vingerstrips zijn getest en goedgekeurd conform de NEN 8624 en de EN 16654.

Dit betekent dat ze herhaaldelijk openen en sluiten van deuren kunnen weerstaan zonder hun beschermende eigenschappen te verliezen.

Vingers tussen de deur voorkomen

Kinderen ontdekken de wereld op hun eigen manier. Het is wel zo prettig om ze dit dan in een zo kindvriendelijk mogelijke omgeving te laten doen. Op scholen en crèches zijn vingerstrips eigenlijk al niet meer weg te denken en vaak zelfs een vereiste. Ook gastouders, binnenspeeltuinen, ziekenhuizen, hotels en andere openbare gebouwen zijn gebaat bij het afschermen van de deuropening aan de scharnierzijde.

Alternatieve oplossingen om pijnlijke vingerbeknellingen te voorkomen, zoals een deurstopper of deurklem, zijn gericht op het niet volledig sluiten van een deur. In je eigen huis kan dit een prima oplossing zijn, maar in bijvoorbeeld openbare gebouwen moeten deuren kunnen sluiten. Niet alleen om warmte en geluid binnen te houden, maar ook vanwege brandveiligheid.

PREMIUM SOLUTIONS

Ellen Finprotect Plus

Ellen Finprotect Plus 5090

De vingerstrip dekt de binnenzijde en buitenzijde van de scharnierzijde van de deur af. Hierdoor is er geen ruimte meer voor een vinger tussen de deur.

Het tweedelige profiel heeft een breed profiel voor de grootste opening als de deur open staat. Het smalle profiel wordt aan de andere zijde van de deur over de scharnieren geplaatst.

Voor ieder type deur is een passende Finprotect Plus oplossing.

MEERDERE OPTIES


Ellen Finprotect Plus is in verschillende type en kleuren verkrijgbaar, zodat er voor iedere deur een passende vingerstrip is. Finprotect Plus is geschikt voor houten deuren, pendeldeuren, klapdeuren, taatsdeuren, stalen deuren en kunststof deuren.

Ellen Finprotect plus 5090 - antraciet

ELLEN FINPROTECT PLUS 5090

Geschikt voor houten stompe deuren en opdekdeuren.

Technische specificaties

Ellen finprotect plus 9090 - zwart

ELLEN FINPROTECT PLUS 9090

Geschikt voor pendeldeuren en klapdeuren, met bommerscharnieren.

Technische specificaties

Vingerbescherming FInprotect 90120

ELLEN FINPROTECT PLUS 90120

Geschikt voor stalen deuren, metalen deuren en kunststof deuren.

Technische specificaties

Vingerbescherming Finprotect 120120

ELLEN FINPROTECT PLUS 120120

Geschikt voor taatsdeuren en pendeldeuren met vloerveren.

Technische specificaties

Zakelijk maatwerkoplossingen

Met name grote projecten vragen om maatwerkoplossingen. Voor onze zakelijke klanten bieden we dan ook de mogelijkheid om maatwerk aan te vragen. Geef hieronder zo duidelijk mogelijk aan waarbij wij je kunnen helpen en welke oplossing je zoekt. Dan gaan we vervolgens aan de slag om samen van jouw project een succes te maken!

Maatwerk? Vraag eenvoudig een offerte aan

Licht je project eventueel toe met een bijlage

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.